Pad Thai na mediteranski način

Skuhaj

Sastojci:

  • 1 vrećica Talianetta Wok tjestenina sweet & spicy povrće
  • tikvica
  • mladi špinat
  • crne i zelene masline
  • mladi luk
  • 2 jaja
  • maslinovo ulje

Priprema:

Nasjeckajte tikvicu, mladi luk, crne i zelene masline. Na malo maslinovog ulja, dinstajte tikvicu uz povremeno miješanje. Dok se tikvica dinsta, skuhajte Talianetta Wok tjesteninu sweet & spicy povrće prema uputama na vrećici. Trebat će vam samo 5 minuta!
Wok tjesteninu sweet & spicy povrće pomiješajte s dinstanom tikvicom te dodajte mladi špinat i nasjeckane masline. Umutite dva jaja i prelijte ih preko tjestenine, a vatru ugasite kada su jaja gotova.

Posluživanje:

Pad Thai s dodatkom mediteranskih okusa servirajte uz malo nasjeckanog mladog luka.