Sloj mrvljenje granole, krema od kokosovog jogurta i indijskih oraščića i bobičasto voće savršena su kombinacija. Najbolje od svega je što će vam za pripremu biti potrebno samo sedam sastojaka i 15 minuta.
Dolazimo i do najboljeg dijela… Ovaj je lažni cheesecake prikladan i za vegane!
Veganski cheesecake u čaši
Sastojci:
- 120 g domaće ili kupovne granole po izboru
- 200 g indijskih oraščića
- 200 g jogurta od kokosa
- 80 ml javorovog sirupa
- 3 žlice limunovog soka
- ¼ žličice soli
- svježe jagode
Priprema:
- Prebacite granolu u blender ili sjeckalicu i sameljite je.
- Ravnomjerno rasporedite granolu na dno čaša.
- Očistite blender pa u njega dodajte indijske oraščiće, jogurt od kokosa, javorov sirup, limunov sok i sol. Blendajte dok ne dobijete glatku teksturu, otprilike tri minute.
- Kremu rasporedite u čaše pa ih stavite u hladnjak na sat vremena.
- Prije posluživanja dodajte malo narezanih svježih jagoda u svaku čašu. U slast!