Došli ste kasno s posla i nemate volje kuhati? To je idealan moment za pripremu pohanog kruha.
Nikakvi dodaci nisu potrebni, ali malo pržene slanine nije naodmet. Salata od svježih krastavaca ili rajčice također je dobar izbor. Dobar tek!
Pohani kruh s parmezanom
Sastojci:
- 1 jaje (L)
- 3 žlice naribanog parmezana
- 1/4 žličice mljevene paprike
- 1 žličica senfa
- 3 žlice mlijeka
- 2 kriške bijelog kruha
- 1 žlica maslaca
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema:
- Umutite jaje s parmezanom, senfom i mljevenom paprikom u dubokom tanjuru.
- Dobro umočite kruh s obje strane.
- Zagrijte malo ulja i maslaca u tavici.
- Pržite kruh po dvije minute sa svake strane, dok ne poprimi zlatnu boju. Poslužite odmah!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice