Rezanjem luka počinje priprema većine slanih jela, a ovo je jedna od prvih vještina koju uče profesionalni kuhari. No nikad dovoljno savjeta i trikova kako pojednostaviti ovaj proces i ubrzati cjelokupnu pripremu jela. Slavni kuhar Gordon Ramsay otkrio je svoju metodu.
Trik je u tome da ne odrežete korijen luka odmah na početku, a pomoći će vam trik s prstima i držanjem luka i noža. Objašnjenje pogledajte u videu:
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice