Od 24. do 30. travnja ne propustite kupnju u više od 500 trgovina diljem Hrvatske, a samo u subotu ostvarite dodatne pogodnosti uz PBZ Card Premium Visa karticu. Story + DAR shopping kuponi – potražite od srijede, 24. travnja

Proljeće može biti veoma nepredvidivo godišnje doba, ali većina će se složiti da je potpuno dražesno i jako lijepo. Priroda se budi, dani su sve duži, a okruženi smo spektakularnim bojama svuda oko nas. Boje prevladavaju i ove sezone u modnim kolekcijama, a neki od must have komada su hlače s visokim strukom ili hlače širokih nogavica, plisirana suknja ili suknja olovka kroja, traperice, baloneri, haljine A kroja, odijela s bijelim T-shirtom…

Na vama je da odaberete favorite iz najnovijih ovosezonskih kolekcija, i to po posebnim popustima od 30%! Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 24. travnja 2024. godine.

Kuponi su iskoristivi do 30. travnja, a u subotu 27. travnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Story_16-24_1200x780_PR-clanak.png
story 

Plaćajte svojom PBZ CARD Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

UNITED COLORS OF BENETTON
SISLEY
CENTRA MODERATO
FYNCH-HATTON
GERRY WEBER
PET SHOP BELUGO PLUS
TRIUMPH
UNDERCOLORS OF BENETTON
MODELS FASHION STORE
SKINY
CAMEL ACTIVE
NAŠ DOM
UNITED COLORS OF BENETTON
OPTIKA KRALJEVIĆ
JADRAN ČARAPE
PERFECTA DREAMS
OPTIKA MIBO
ZAKS
LEI JEWELRY
OPTIKA HRAST
PRAHIR FINE JEWELLERY
IMAGE HADDAD
SOHO
ARGENTUM
HUG YOUR LIFE

Story + shopping kupone na dar potražite od srijede, 24. travnja 2024. godine!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Story-Shopping-Fest_banneri_04-2024_16+kuponi_1200 x 900_01.png
story