Poznata lica svojih naslovnica čije životne i karijerne priče prati već 22 godine brend Story je prije 11 godina počeo okupljati na najglamuroznijem crvenom tepihu.

Story Hall of Fame je s godinama postao događaj kojeg brojne domaće, ali i regionalne zvijezde s nestrpljenjem iščekuju jer ga vide kao priliku da se susretnu i u sjajnoj atmosferi opuste i druže s kolegama i kolegicama.

Biserni sjaj ovogodišnji je motiv eventa kojim se uzvanike želi inspirirati da modnim kombinacijama, ali i energijom, zablistaju i kreiraju uspomene na još jednu nezaboravnu noć u kojoj će se proslaviti 22 godine postojanja brenda kojeg uz najpoznatiji celebrity magazin, već godinama čine i najčitaniji lifestyle portal kao i brojni projekti sa Story potpisom.

L'Adria Story Hall of Fame je proslava međusobne podrške i prijateljstva brenda Story i brojnih poznatih lica čiji su životi svih ovih godina i magazinu i portalu inspiracija za brojne priče koje u Hrvatskoj čita najveći broj čitatelja.

story hall of fame
story 

Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA čiji su premium proizvodi inspirirani Jadranskim morem koje se svojom ljepotom flore i bogatstvom faune ističe kao biser među brojnim svjetskim morima. Biser se stoga kao inspiracija nametnuo i za ekskluzivno događanje koje okuplja uzvanike koji su svojim karijerama zablistali na različitim područjima javne i društvene scene.

Poznati domaći dizajneri već kreiraju haljine i modne dodatke inspirirane sedetastim nijansama i ukrašene perlama, a vizažisti su rezervirali termine jer fotografije s crvenog tepiha su najljepša uspomena na eleganta izdanja u kojima uzvanici iz godine u godinu oduševljavaju.

L' Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport i Perfecta Dreams.

Pratite ekskluzivno na svim platformama brenda Story kako se odvijaju pripreme za L'ADRIA Story Hall of Fame.