Skuhaj
Naslovnica
Najnovije
Recepti
Namirnice
Savjet više
Još
Kategorije
Opcije
Naslovnica
ječam
#
ječam
Predjelo
25.03.2024.
Orzoto s brokulom - jednostavno jelo bez mesa, a bogato okusima
Predjelo
18.02.2024.
10 ideja za prilog jelu, a nije krumpir, riža ili tjestenina
Juha
26.10.2023.
TOPLA JUHA ZA SAVRŠEN OBROK: Gusta juha od krumpira, ječma i leće hranjiva je i puna vitamina, a priprema se jednostavno
Glavno jelo
14.09.2023.
STARINSKO JELO NA ŽLICU: Ričet je varivo od graha i ječma, a okus i miris vraća u djetinjstvo
NA ŽLICU
26.01.2022.
Hrana za dušu - gusta juha od krumpira, ječma i leće
ZDRAVO I UKUSNO
26.01.2022.
Orzoto, jelo kao rižoto ali umjesto riže koristite ječam
Najnovije
Juha
Prije 1 h
Jednostavno i zdravo varivo s mahunama i piletinom bez zaprške
Reagiraj
Komentiraj
Zalogajčići
Prije 3 h
Najmekše kiflice s mineralnom vodom umjesto mlijeka
Reagiraj
Komentiraj
Glavno jelo
Prije 19 h
5 recepata za lazanje - od originalnog ragua talijanskog kuhara, mini i rolica do verzije iz tave
1
· Reagiraj
1
Predjelo
Prije 19 h
Artičoke su hit: Možete ih pirjati, peći ili kuhati u juhi, ali i pripremiti ljekovito vino
Reagiraj
Komentiraj
Desert
Prije 21 h
Ledeni kolač s jagodama i jogurtom oduševit će ljubitelje sladoleda, a ne peče se
Reagiraj
Komentiraj
Najkomentiranije
1
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
6
2
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
4
3
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
3
4
Univerzalan recept za paprikaš koji možete pripremiti s bilo kojim mesom
3
5
Super jednostavan i brz recept za čokoladni kolač iz tave
2
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
Univerzalan recept za paprikaš koji možete pripremiti s bilo kojim mesom
Super jednostavan i brz recept za čokoladni kolač iz tave