Skuhaj
Naslovnica
Najnovije
Recepti
Namirnice
Savjet više
Pošalji recept
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovnica
umak od gljiva
#
umak od gljiva
Glavno jelo
03.08.2024.
Recept za najsočniju puretinu s umakom od šampinjona
Glavno jelo
17.03.2024.
Najukusnija piletina s gljivama u bijelom umaku po receptu Gordona Ramsaya
Glavno jelo
07.12.2023.
SVINJSKA JETRICA U UMAKU OD GLJIVA: Mekano i sočno meso u začinima i dvije vrste vina
Glavno jelo
04.12.2023.
BRZI RUČAK: Mekani juneći odresci u sočnom umaku od gljiva savršen su obrok kad nemate puno vremena, a želite fino jesti
Predjelo
18.09.2023.
UMAK OD GLJIVA KAO IZ RESTORANA: Francuski kuhar otkriva tajnu savršene kombinacije mirisnih začina i vina
brzi ručak
03.01.2023.
Ukusne mesne okruglice u umaku od gljiva
Najnovije
Glavno jelo
Prije 21 h
Tradicionalna sarma po receptu Lepe Brene
Reagiraj
Komentiraj
Desert
22.11.2024.
5 jednostavnih kolača koji uspijevaju i početnicima
Reagiraj
Komentiraj
Desert
22.11.2024.
Starinske oblatne s orasima po receptu naših baka
Reagiraj
Komentiraj
Glavno jelo
22.11.2024.
Riba iz jedne tave na mediteranski način gotova za manje od pola sata
Reagiraj
Komentiraj
Desert
21.11.2024.
Čokoladni kolač koji se priprema s vodom - bez jaja i masti
Reagiraj
Komentiraj
Najkomentiranije
1
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
7
2
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
4
3
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
4
4
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
3
5
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice
3
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice