Mini čokoladice s kikirikijem ukusna su i slatka poslastica koju morate probati napraviti doma. Izvana su obavijene hrskavim slojem čokolade, a iznutra punjeni kremastom glazurom od čokolade i kikirikija. 

Sastojci:

  • 350 g krem ​​sira
  • 90 g kokosovog ulja
  • 50 g meda
  • 20 g šećera
  • 1 žlica ekstrakta vanilije 

Za glazuru:

  • 200 g čokolade
  • 30 ml ulja
  • 200 g kikirikija

Priprema:

U zdjeli pomiješajte krem ​​sir, otopljeno kokosovo ulje, med, kakao i vaniliju. Sve dobro izmiješajte mikserom. Kremu prebacite u veći kalup za led, pa staviti u zamrzivač da se stegne (oko 3 sata). Otopite čokoladu sa uljem, pa dodajte sitno sjeckane lješnjake. Izvadite kolače iz kalupa, pa uvaljajte u ohlađenu glazuru. Poredajte na tacnu, pa vratite u zamrzivač da se stegnu još nekih 10 minuta.