Nekada se ručak nije mogao zamisliti bez juhe, posebno nedjeljom, a danas u užurbanom načinu životu ne stigne se pripremiti kvalitetan domaći ručak, a juha se često i preskače. No zimi i u vrijeme kad haraju viroze i prehlade, idealan su obrok.
Zdrave, pune su vitamina i minerala koji pomažu u jačanju imuniteta i u borbi protiv bolesti, a pružaju i potrebnu hidraciju.
Ako najviše volite pileću juhu s noklicama, saznajte kako joj možete poboljšati okus. Dodajte mu jedan sastojak koji sigurno imate u hladnjaku, ali vam vjerojatno nije pao na pamet koristiti ga kod pripreme juhe. Radi se o maslacu. Prilikom pripreme juhe od povrća, s noklicama ili pak piletinom dodajte oko 20-30 g maslaca. Ako juha koju pripremate sadrži više sastojaka, maslac će ih savršeno spojiti.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice