Većina ljudi ne može zamisliti ručak bez juhe, a topla pileća juha nije samo ukusna već je i iznimno zdrava. Donosimo vam jednostavan recept za ukusnu domaću juhu koju možete pripremati često.
Sastojci:
- 2 pileća batka s karabatkom
- 2 mrkve
- 1 pastrnjak
- komadić celera
- 1 luk
- sol i papar
- tjestenina za juhu po izboru
- peršin
Priprema:
Stavite kuhati meso u lonac s vodom. Očistite i narežite mrkvu, pastrnjak i celer. Popržite luk i dodajte ga u lonac s vodom i mesom. Dodajte povrće i kuhajte oko pola sata.
Dodajte začine i tjesteninu i kuhajte još 10-ak minuta. Dodajte svježi peršin. Poslužite toplo.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice