Za doručak ili večeru ili ukusan međuobrok često su palačinke prvi izbor, ali iako svi vole klasično tijesto, zrele banane su dobra alternativa. Ako kod kuće imate zrelu bananu, dovoljna su vam još samo jaja i za nekoliko minuta možete peći ukusne palačinke od banana.
Sastojci:
1 zrela banana
2 jaja
Priprema:
Umutite jaja s izgnječenom bananom. Palačinke možete peći u tavi ili u pećnici. Smjesu izlijte na pleh obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C oko 20-25 minuta.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice