Vražja jaja su odličan izbor za uskrsni jelovnik, ali i finger food za baš sve prilike. Imajte na umu da je navedena količina sastojaka dovoljna za pripremu 12 komada. Ako vam dolaze gosti, svakako poduplajte sastojke.
Vražja jaja
Sastojci:
6 tvrdo kuhanih jaja
60 ml majoneze
3 mala kisela krastavca
1 žličica senfa
1 žličica octa
sol, papar, mljevena crvena paprika
Priprema:
Kuhana jaja ogulite, prepolovite pa pažljivo izvadite žumanjak. Zgnječite ga vilicom i pomiješajte s majonezom, senfom, octom i sitno nasjeckanim kiselim krastavcima. Posoli i popaprite po ukusu pa smjesom napunite košarice od bjelanjaka. Pospite crvenom paprikom pa poslužite!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice