Imamo ideju za zanimljivi prilog koji uspješno može obogatiti i začiniti glavno jelo, primjerice pečenu piletinu, ribu ili meso ili ga pak možete poslužiti samog uz tortilje ili lepinjice. Riječ je o šarenoj i osvježavajućoj salsi, gotovoj u pet minuta, blago začinjenoj a punoj karaktera. Za ovu vam salsu treba jedan mango, jedna rajčica i ljubičasti luk te začini. Odlična ideja ukoliko pripremate druženje oko stola.

Sastojci:
1 mango
1 zrelija rajčica
pola ljubičastog luka
malo svježeg korijandera
ukiseljeni jalapenosi (ima ih kupiti u svim supermarketima)
sok pola limete
sol

Priprema:
Očistite i narežite na kockice mango, rajčicu i pola luka. Dodajte usitnjene hrskave jalapenose (ako ne želite da je salsa previše začinjena, odstranite sjemenke iz papričica) te malo nasjeckanog korijandera (u slučaju da ga nemate, poslužit će i peršin). Posolite, dodajte sok pola limete, promiješajte i poslužite.