Tajna ukusne pite leži u njenom premazu, a u nastavku vam donosimo recept za premaz koji koriste pekari.
Sastojci:
8 žlica brašna
1 suhi kvasac
2 šalice mlijeka
1 šalica ulja
sol ili šećer (ovisno o piti koju pripremate)
Priprema:
Kada radite pite od gotovih kora, slanih ili slatkih, svaku koru premazati ovim premazom, pa nadjenuti na uobičajeni način. Ostatak premaza prelijte preko pite i ostavite da odstoji sat i pol prije pečenja.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice