Volite kuhati i stalno ste u potrazi za novim receptima, ali volite i eksperimentirati sa starim receptima? Osmislili ste jelo za koji vas apsolutno svi uvijek traže recept? Već ste bezbroj puta pripremili jelo po starom dobro poznatom receptu, ali kad ste dodali neki drugi sastojak, oduševili ste sve svoje ukućane i goste jer je vaše jelo postalo originalno?

Pozivamo vas da nam pošaljete svoj recept i uključite se u kreiranje sadržaja za portal Skuhaj.hr, a najbolji recept u srpnju i kolovozu osvojit će poklon paket proizvodaHanael Food.

Kako poslati recept?

Recept u pisanom obliku uz pripadajuće fotografije pošaljite na e-mail adresu: skuhaj@mondo.hr

Svoje recepte s fotografijama šaljite do 22. Recept koji će dobiti najviše reakcija ispod članka osvaja nagradu. Dobitniku ćemo se javiti e-mailom.

Napomena: Od svakog čitatelja u jednom mjesecu objavit ćemo samo jedan recept. U slučaju da stigne više recepata za isto jelo, objavit ćemo samo jedan u tekućem mjesecu.

Kako biste mogli staviti reakciju na recept, potrebno jeregistrirati se na portalu Skuhaj.

Pročitajte detaljna Pravila nagradnog natječaja.

Poklon paket Hanael Food sadrži San Carlo čipi čips, kore za torte, maslinovo ulje, masline, veganske sireve, tunu, biljna mlijeka i deserte.

Promo U galeriji pogledajte proizvode iz poklon paketa Hanael Food