Chef kuhinje restorana Rougemarin, Marin Medak, potaknut pjesmom ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu osmislio je novi desert pod imenom RimTim. Lagani desert sjagodama, mliječnom čokoladom, slanom karamelom, slatkim vrhnjem, čips od kakaa, paprenjakom i cvijetom soli, ubrzo je izazvao lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama. Ovim desertom Medak je želio spojiti sve asocijacije na Baby Lasagnu i teksta njegove pjesme.
Vjerujemo da će BabyLasagna nakon svog prvog nastupa u utorak u 20 sati, također izazvati pozitivne reakcije gledatelja Eurovizijskog natjecanja. Prema najavama kladionica, Baby Lasagna nalazi se na samom vrhu tablica.
Desert možete probati na dvije lokacije u Zagrebu, Petrinjskoj 2 i Folnegovićevoj 10, u samom restoranu Rougmarin.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice