Krumpir je zasitan i ukusan prilog mesu, ali i kao samostalno jelo. Ispecite najfinije začinjen pečeni hrskavi krumpir u pećnici.
Sastojci:
1 kg krumpira
2-3 žlice palente
1 žličica češnjaka u prahu
1 grančica svježeg ružmarina
2 žličice slatke paprike
maslinovo ulje
Shutterstock
Priprema:
Krumpir oguliti i narezati po želji, posoliti, posuti palentom, češnjakom u prahu, paprikom i ružmarinom. Dobro izmiješajte. Stavite na pleh obložen papirom za pečenje i još malo nauljite. Zatim pecite u pećnici 45-60 minuta na 200°C.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice