Krumpir je jedan od najpopularnijh namirnica u našim krajevima. Može se pripremiti na bezbroj načina, od kuhanog, pire i restanog do pečenog i prženog. Čak se i krumpir salata može pripremiti na razne načine, a posebno je zanimljiv njemački recept.
Krumpir je bolji ako se skuha u ljusci i tek onda oguli, no predlažemo da narezani i oguljeni krumpir namočite nekoliko minuta u bijelom vinu. Na taj način će krumpir salata, kao i kuhani krumpir kao prilog biti puno ukusniji.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice