Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta Makaroni Napoletana
- svježi krastavac
- kiselo vrhnje
- svježi kopar
- sol i crni papar
Priprema:
Skuhajte Talianetta Makarone Napoletana prema uputama na pakiranju za samo 5 minuta. Dok se Talianetta Makaroni Napoletana kuhaju, uz pomoć mandoline za rezanje povrća narežite krastavce na tanke ploške. Narezane krastavce pomiješajte s kiselim vrhnjem, nasjeckanim svježim koprom. Začinite sa soli i crnim paprom po vlastitom ukusu.
Posluživanje:
Brze i jednostavne Makarone Napoletana u finom umaku od rajčice poslužite uz osvježavajuću salatu od krastavaca s vrhnjem i uživajte u ljetnim okusima čak i kad ste u žurbi!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice