Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine sa 4 sira
- sušene smokve
- orasi
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
Za posluživanje:
- 2 žlice naribanog parmezana
Priprema:
Skuhajte Talianetta tjesteninu sa 4 vrste sira prema uputama na pakiranju. Dok se Talianetta tjestenina sa 4 sira kuha, nasjeckajte sušene smokve i orahe. Na zagrijanu tavu dodajte malo maslinovog ulja i popržite sušene nasjeckane smokve i orahe.
Posluživanje:
Na Talianetta tjesteninu sa 4 sira dodajte malo prženih smokava i oraha. Sve prelijte s još malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja i posipajte naribanim parmezanom.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice