Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine sa 4 vrste sira
- ½ hokaido bundeve
- 2 žlice bučinih sjemenki
- 2 žlice međimurskog domaćeg bučinog ulja
- sol
- svježe mljeveni crni papar
Priprema:
Hokaido bundevu ogulite i narežite na tanke ploške. Ploške poslažite na papir za pečenje, premažite uljem i pecite na 180°C oko 25 minuta.
Dok se bundeva peče, na zagrijanoj tavi tostirajte bučine sjemenke. Tostirane bučine sjemenke ostavite da se ohlade. Talianetta tjesteninu sa 4 vrste sira pripremite prema uputama na pakiranju.
Posluživanje:
Talianetta tjesteninu sa 4 vrste sira servirajte u dubokom tanjuru i na nju stavite pečene ploške hokaido bundeve. Posipajte tostirane bučine sjemenke i sve prelijte domaćim bučinim uljem.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice