Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine Milaneze
- 350g pilećih prsa
- 80g panko mrvica
- 1 žličica češnjaka u granulama
- ½ žličice slatke paprike
- 1 žličica soli
- ¼ žličice papra
- 1 jaje
- ulje za prženje
- zelena salata
Priprema:
Pileća prsa razrežite po dužini na pola kako biste dobili filete jednake veličine. U jednoj posudi razmutite jaje. U drugoj posudi pomiješajte panko mrvice, češnjak u granulama, slatku papricu, sol i papar. Svaki odrezak umočite u razmućeno jaje, a potom uvaljajte u smjesu panko mrvica i začina.
Piletinu pržite u zagrijanom dubokom ulju oko četiri, pet minuta sa svake strane. Kada porumeni sa svih strana, izvadite ga na kuhinjski papir koji će upiti višak masnoće.
Dok pržite meso, pripremite Talianetta tjesteninu Milaneze prema uputama na vrećici.
Posluživanje:
Talianetta tjesteninu Milaneze i hrskavu pohanu piletinu servirajte uz zelenu salatu. Dobar tek!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice