Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta Wok tjestenina sweet & spicy povrće
- tikvica
- mladi špinat
- crne i zelene masline
- mladi luk
- 2 jaja
- maslinovo ulje
Priprema:
Nasjeckajte tikvicu, mladi luk, crne i zelene masline. Na malo maslinovog ulja, dinstajte tikvicu uz povremeno miješanje. Dok se tikvica dinsta, skuhajte Talianetta Wok tjesteninu sweet & spicy povrće prema uputama na vrećici. Trebat će vam samo 5 minuta!
Wok tjesteninu sweet & spicy povrće pomiješajte s dinstanom tikvicom te dodajte mladi špinat i nasjeckane masline. Umutite dva jaja i prelijte ih preko tjestenine, a vatru ugasite kada su jaja gotova.
Posluživanje:
Pad Thai s dodatkom mediteranskih okusa servirajte uz malo nasjeckanog mladog luka.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice