Uz jela s mesom, nareske i pečenja savršeno idu razni umaci, a tartar umak jedan je od najpoznatijih umaka na svijetu.
Sastojci
8 kiselih krastavaca
3 češnja češnjaka
2 grančice kopra
3 žlice majoneze
1 žlica soka od limuna
Recept za tartar umak
15:25
Korak 1
Stavite sastojke u blender
Stavite kisele krastavce, češnjak, kopar, majonezu, limunov sok u blender i miksajte dok ne dobijete tekuću konzistenciju i dok se sastojci ne sjedine.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice