Voćna caprese salata od lubenice, jagode i feta sira odlična je ljetna kombinacija koja će postati glavni hit na roštiljima ovoga ljeta. Dodajte malo maslinovog i bosiljka i uživajte u osvježavajućoj, ljetnoj salati.
Sastojci:
- 400 g lubenice
- 200 g jagoda
- 100 g feta sira
- maslinovo ulje
- sol
- papar
- svježi bosiljak
Priprema:
U velikoj zdjeli pomiješajte lubenicu narecanu na kocke, nasjeckau jagodu, feta sir i maslinovo ulje. Začinite solju i paprom i pomiješajte.
Dodajte listiće bosiljka i poslužite.
Izvor: delish
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice