Kruh s češnjakom odličan je kao zalogajčići na večeri s društvom uz čašu vina. Lako i brzo za napraviti, a super je riješenje ako imate kruh star par dana s kojim ne znate što bi.
Sastojci:
Maslac od češnjaka:
- maslac
- češnjak
- peršin/vlasac
- sol
- 2 žlice ribanog parmezana
- sol
Priprema:
Maslac sobne temperature pomiješajte sa svim sastojcima, dok se ne sjedine. Zagrijte pećncu na 180°C i obložite lim za pečenje papirom za pečenje. Narežite kruh na tanje šnite i namažite ih maslacem od češnjaka. Pecite oko 8 minuta ili dok ne porumene. Dok je kruh još vruć dodajte parmezana na vrh, sol i malo peršina.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice