Sutra je Veliki petak, jedan od dva najveća posta u godini, kad većina na jelovniku ima ribu. Riba je zdrava, a i priprema se jednostavno, obično se prži ili peče u pećnici. No jedan od razloga zašto je mnogi ne pripremaju često je čišćenje ribe.
Ipak, postoji nešto što vam može olakšati, a to je kuhinjska sol, piše Stil. Ribu dobro posolite i krenite je čistiti. Sol će onemogućiti ribi da klizi po dasci i stolu, a uništit će i sluz.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice