Osim kuhanog vina, na adventu možete piti i razne druge alkoholne napitke, poput zimskih koktela i nezaobilaznog punča. A ima li što bolje u hladnim zimskim danima od kombinacije vruće čokolade i punča?
Sastojci:
150 g tamne čokolade
150 g mliječne čokolade
400 ml mlijeka
150 ml ruma
prstohvat soli
Priprema:
U mlijeko dodajte obje čokolade pa ih polako otopite na nižoj temperaturi. Kada se otope ulijte rum i sol i malo pojačajte vatru kako bi punč provrio. Kuhajte nekoliko minuta, pa sklonite s vatre i odmah poslužite.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice