• Naslovnica
  • Najnovije
  • Recepti
    • Predjelo
    • Juha
    • Glavno jelo
    • Zalogajčići
    • Desert
    Još
    • Namirnice
    • Savjet više
    Još
    • Naslovnica
    • Najnovije
    • Recepti
      • Predjelo
      • Juha
      • Glavno jelo
      • Zalogajčići
      • Desert
      Još
      • Namirnice
      • Savjet više
      Rubrike
      • Naslovnica
      • Najnovije
      • Recepti
        • Predjelo
        • Juha
        • Glavno jelo
        • Zalogajčići
        • Desert
        Još
        • Namirnice
        • Savjet više
        Ostalo
        • Marketing
        • Impresum
        • Kontakt
        • Politika o kolačićima
        • Uvjeti korištenja

        Copyright © 2021. Adria Media Zagreb d.o.o.

        Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

        Granola za najveće obožavatelje čokolade 0 Podijeli PODIJELI TWEET POŠALJI E-MAIL
        • Recepti
        • Desert

        Granola za najveće obožavatelje čokolade

        10.03.2023 08:41
        10.03.2023 08:41
        0

        Za samo pola sata pripremite tjednu dozu čokoladne granole!

         Granola s trostrukom dozom čokolade Izvor: Shutterstock

        Kako vam zvuči granola s trostrukom dozom čokolade? Uz kakao i nasjeckanu čokoladu, u ovaj smo recept ubacili i obožavane grožđice u čokoladi.

        Sastojci u nastavku dostatni su za otprilike pet serviranja. Ako imate veći apetit za slatko, obavezno napravite duplu smjesu!

        Granola s trostrukom dozom čokolade

        Sastojci:

        • 250 g zobenih pahuljica
        • 50 g kokosovog ulja
        • 40 g kakaa
        • 50 g smeđeg šećera
        • 100 g meda
        • 1/2 žličice soli
        • 100 g nasjeckane čokolade
        • 50 g grožđica u čokoladi

        Priprema:

        1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Veliki lim obložite papirom za pečenje.
        2. Pomiješajte rastopljeno kokosovo ulje, med, šećer, sol i kakao pa time prelijte zobene pahuljice. Dobro promiješajte.
        3. Rasporedite smjesu na lim pa pecite pola sata. Svakih 10 minuta promiješajte.
        4. Izvadite granolu iz pećnice pa dodajte nasjeckanu čokoladu i dobro promiješajte.
        5. Kad se granola ohladi, dodajte grožđice u čokoladi, promiješajte pa premjestite u čistu staklenku.
        6. Čuvajte na hladnom, tamnom i suhom do tri tjedna.

        Možda će vas zanimati

        • doručak i desert! |

          03. Mar 2023.

          Zobena kaša za obožavatelje pite od jabuka

          0
           Zapečena zobena kaša s jabukom i cimetom
        • Dobar odabir |

          17. Oct 2022.

          Za doručak uživaj u (zdravim) keksićima

          0
           Keksi od banane i zobenih pahuljica
        • pripremite ih unaprijed! |

          01. Mar 2023.

          Slasne pločice za posebna jutra

          0
           Zobene pločice s kikiriki maslacem i bananom
        • DOMAĆI URADAK |

          26. Jan 2022.

          Dosadila vam je zobena kaša? Pripremite ukusne muffine

          0
           Muffini od zobenih

        Tagovi

        granola kakao grožđice u čokoladi doručak

        Podijeli

        PODIJELI TWEET POŠALJI E-MAIL

        Najnovije

        nezaboravna slastica

        | 29. Mar 2023.

        Pahuljaste japanske palačinke za posebne prilike

        Pahuljaste japanske palačinke
        0

        gotovo za tren!

        | 24. Mar 2023.

        Odlična krema od Nutelle - za sve prilike

        Krema od Nutelle
        0

        slatki gušti

        | 24. Mar 2023.

        Klinci će obožavati babku s krem namazom!

        Babka s Nutellom
        0

        čokoladni klasik

        | 23. Mar 2023.

        Sacherica - najpoznatija bečka slastica

        Sacher torta
        0

        Jeste za slatko?

        | 16. Mar 2023.

        Tajna najsočnijeg kuglofa je u...

        Kuglof s krem sirom
        0

        pink drink

        | 16. Mar 2023.

        Ljubitelji koktela, pripremite neodoljivi frose!

        Frose s jagodama
        0

        za posebne prilike

        | 13. Mar 2023.

        Crepes Suzette - francuski klasik s narančom

         shutterstock_1055002307.jpg
        0

        2u1

        | 13. Mar 2023.

        Zobena kaša može biti zamjena za tiramisu!

         Tiramisu od zobenih pahuljica
        0

        možete je i zamrznuti!

        | 10. Mar 2023.

        Odlična podloga za pitu i cheesecake od dva sastojka

         Hrskava podloga od Oreo keksa
        0

        Najpopularnije

         pohano meso
        0

        POKUŠAJTE I OVAKO

        | 06. Feb 2022.

        Pohamo, ali u pećnici

         brie sir
        0

        PRIČA O SIRU

        | 06. Feb 2022.

        Što je BRIE sir i kako ga poslužiti? Imamo odlične ideje

         Varivo od kvinoje i povrća
        0

        na žlicu

        | 23. Mar 2023.

        Varivo od kvinoje kojem ćete teško odoljeti

         shutterstock_1239647632.jpg
        0

        za svečani ručak

        | 19. Oct 2022.

        Pečene prokulice - prilog koji će zasjeniti dobar komad mesa

         Njoki u umaku s piletinom i gljivama
        0

        Glavno jelo

        | 04. Jun 2022.

        Kremasti njoki s piletinom - ručak iz jedne tave

        • Impresum
        • Politika o kolačićima
        • Uvjeti korištenja
        • Kontakt
        Story Sensa Roditelji Smartlife Sportlife Scena Insider Luxury Society
        • Facebook
        • Instagram

        © Adria Media Zagreb d.o.o.