Sastojci:
- 800 g pilećih bataka
- 400 g mozzarelle
- 400 ml vrhnja
- sol i papar po ukusu
- 1 poriluk
- mala grančica ružmarina
Priprema:
1. Batak (najbolje bez kostiju) očistiti od kostiju i ispeći na tavi. Kad je skoro kuhan, izvadite ga iz tave i na istoj masnoći popržite sitno nasjeckani poriluk i grančicu ružmarina, a zatim vratite batak u tavu. Ulijte vrhnje i ostavite da lagano kuha 10 minuta.
2. Nakon toga sve prebaciti u tepsiju, mozzarellu narezati na ploške i posložiti preko bataka, staviti sve u pećnicu i peći 15 minuta na 180 stupnjeva.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice