Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta rezanaca u umaku od gljiva
- 2 žličice istarske tartufate
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- parmezan
Priprema:
Skuhajte Talianetta rezance u umaku od gljiva prema uputama na pakiranju.
Nakon samo 5 minuta, vaši Talianetta rezanci u umaku od gljiva bit će gotovi. Nakon kuhanja, u rezance u umaku od gljiva umiješajte dvije žličice istarske tartufate i uživajte u klasičnom mirisu i okusu istarske kuhinje.
Posluživanje:
Aromantične rezance u umaku od gljiva i tartufate prelijte s malo vrhunskog maslinovog ulja. Na kraju, nemojte zaboraviti dodati malo svježe naribanog parmezana.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice