Nema ničeg boljeg od domaće juhe s pravim, domaćim rezancima. Oni dodaju poseban okus i teksturu koja se jednostavno ne može usporediti s kupovnim. Domaći rezanci su jednostavni za napraviti, a rezultat uvijek vrijedan truda. Isprobajte ih napraviti po receptu koji se nalazi u nastavku i uživajte u zaboravljenim okusima djetinjstva.
Sastojci:
- 300 g brašna
- 3 jaja
Priprema:
Zamijesite tijesto od brašna i jaja. Razvaljajte aparatom za tanjenje tijesta. Posušite, razvaljajte na tanke trake i stavite nastavak za rezanje rezanaca. Kada napravite rezance rahlo ih rasporedite po velikoj površini kako bi se što prije posušili. Pospremite ih u posudu i čuvajte na suhom i hladnom mjestu.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice