Obožavanu krumpir salatu obogatite tvrdo kuhanim jajima, oduševit će vaše ukućane i goste ako je poslužite uz glavno jelo na Uskrs, a ovo je i odlična ideja za iskoristiti ostatke kuhanih jaja koji ostanu nakon blagdana.
Sastojci:
- 4 kuhana jaja
- 4 srednja krumpira
- 1 glavica crvenog luka nasjeckana
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica senfa
- 1 žlica octa
- sol i papar po želji
Priprema:
U većoj zdjeli pomiješajte krumpir prethodno skuhan i narezan na kockice, nasjeckani crveni luk i nasjeckana jaja. U drugoj zdjeli pjenjačom izmiješajte maslinovo ulje, senf, ocat, sol i papar. Prelijte preko salate i dobro promiješajte. Poslužite kao prilog uz glavno jelo ili kao lagani obrok.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice