Od kuhanih uskršnjih jaja pripremite toplo predjelo. Kombinacija kiselkastog umaka od rajčice, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena!
Sastojci:
- 4 kuhana jaja
- 1 limenka nasjeckanih rajčica
- 1 glavica luka
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žlica pirea od rajčice
- sol
- papar
- bosiljak, peršin, origano
Priprema:
Na zagrijanom ulju propirjajte nasjeckani luk i češnjak. Dodajte pire od rajčice i nasjeckanu rajčicu te kuhajte dok se umak ne zgusne. Začiniti po želji. Dodajte kuhana jaja i kuhajte još nekoliko minuta dok se lijepo ne zagriju. Poslužite toplo uz kriške kruha.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice