Pašteta od tune idealan je izbor za ljubitelje morskih okusa koji žele brz i ukusan namaz. Ovaj lagani i kremasti namaz savršeno se slaže s kruhom ili krekerima. Idealan je za doručak ili laganu večeru, a sigurni smo da će oduševiti vaše ukućane.
Sastojci:
- 180 g tune iz konzerve
- 100 g biljnog maslaca
- pola luka
- 3 češnja češnjaka
- 1 žličica senfa
- sok limete
- sol i papar
Priprema:
Tuni dodajte maslac, luk, češnjak, senf, sok i začine, sve stavite u blender i miksajte dok se sve dobro ne poveže.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice