Čitateljica Lucija poslala nam je recept za pohane tikvice s umakom, jednostavan i brz ručak s omiljenim ljetnim povrćem.
Recept koji će do 5. srpnja dobiti najviše reakcija ispod članka osvaja nagradu. Kako biste mogli staviti reakciju na recept, potrebno je registrirati se na portalu Skuhaj.
Recept čitateljice Lucije za pohane tikvice s umakom
Tikvice narezati na okrugle šnitice.
Staviti u brasno, jaje s mlijekom plus mrvice.
Staviti peći na vruće ulje.
Umak pripremiti tako da pomiješate grčki jogurt, žlicu maslinovog ulja i sitno rezani koromač.
Dobar tek!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice