Mnogima je svinjsko meso najukusnije meso, a može se pripremiti na puno načina. S portala Stil Kurir donosimo recept za sočne svinjske odreske u umaku od jogurta i crvene paprike.
Sastojci
4 tanka svinjska odreska
1 žlica ulja
2 glavice luka
1 žličica mljevene crvene paprike
4 dl jogurta
sol, papar
Recept za mađarske šnicle
14:22
Korak 1
Ispecite meso
Na zagrijano ulje stavite odreske, smanjite temperaturu, poklopite i pecite pet minuta (okrenite ih na drugu stranu).
14:25
Korak 2
Dodajte luk
Dodajte sitno nasjeckani luk, posolite i popaprite po ukusu, pa sve pržite 10 minuta, dok luk ne porumeni.
9:30
Korak 3
Dodajte umak
Smjesu jogurta i crvene paprike umiješajte u meso. Ostavite nepoklopljeno na štednjaku još dvije minute.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice