Mnogima je svinjsko meso najukusnije meso, a može se pripremiti na puno načina. S portala Stil Kurir donosimo recept za sočne svinjske odreske u umaku od jogurta i crvene paprike. 

Sastojci

4 tanka svinjska odreska
1 žlica ulja
2 glavice luka
1 žličica mljevene crvene paprike
4 dl jogurta
sol, papar

Recept za mađarske šnicle

14:22
Korak 1

Ispecite meso

Na zagrijano ulje stavite odreske, smanjite temperaturu, poklopite i pecite pet minuta (okrenite ih na drugu stranu).

14:25
Korak 2

Dodajte luk

Dodajte sitno nasjeckani luk, posolite i popaprite po ukusu, pa sve pržite 10 minuta, dok luk ne porumeni.

9:30
Korak 3

Dodajte umak

Smjesu jogurta i crvene paprike umiješajte u meso. Ostavite nepoklopljeno na štednjaku još dvije minute.