Pripremite svinjsko pečenje iz pećnice bez puno truda i vremena. Po želji uz rajčice i svinjetinu u tepsiju možete dodati i narezani krumpir.
Sastojci:
1,2 kg svinjskog buta
2 žlice ulja
1 žlica soli
2 češnja češnjaka
2 rajčice
1 žlica usitnjene kadulje
Priprema:
U meso utrljajte sol i ulje. Pecite u pećnici na 220°C oko 30 minuta. Izvadite iz pećnice, pečenje pospite nasjeckanim češnjakom, pokrijte aluminijskom folijom i ostavite 10 minuta. Dodajte rajčice i kuhajte još 10 minuta, dok ne omekšaju. Ukrasite listićima kadulje.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice