Pripremite savršeno hrskavu pohanu piletinu!
Katsu piletina japansko je jelo napravljeno od pilećeg filea pohanog u brašnu, jajetu i japanskim panko mrvicama, odnosno krupnijim prezlama, a zatim pržena u dubokom ulju.
Još iz kategorije
Katsu piletina japansko je jelo napravljeno od pilećeg filea pohanog u brašnu, jajetu i japanskim panko mrvicama, odnosno krupnijim prezlama, a zatim pržena u dubokom ulju.
15.09.2022.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
Univerzalan recept za paprikaš koji možete pripremiti s bilo kojim mesom
Super jednostavan i brz recept za čokoladni kolač iz tave