Svi okusi Italije nalaze se u ovom jednom doručku. Maslinovo ulje, zapečene cherry rajčice i mekana burrata. Uzmite šnitu kruha i zagrabite u najkremastiji miks mediteranskih okusa koji će vas u mislim odvesti na obalu Italije.
Sastojci:
- 200 g burrate
- svježi bosiljak
- 500 g cherry rajčice
- maslinovo ulje
- ljutika
- pola žličice soli
- crni papar
- 2 žličice octa
Priprema:
Prelijte cherry rajčice maslinovim uljem, sitno nasjeckano ljutikom, sol i papar. Raširite po tepsiji, pecite 10 minuta dok sve ne omekša. Nježno ocijedite burratu po rajčici. Pokapajte 1 žlicom maslinovog ulja i pestom malo po svemu. Pospite svježim bosiljkom i soli, ako je još potrebno.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice