Jaja se mogu pripremiti na puno različitih načina, od mekog i tvrdo kuhanog, jaja na oko do omleta, ali poširana jaja nije toliko jednostavno napraviti. No ovaj genijalan trik će vas oduševiti, a sigurno se ga niste sjetili.
Stavite najlonsku foliju na šalicu, u nju ulijte malo ulja i razbijte jaje na nju. Zavežite vrećicu s jajem i uljem i stavite je u kipuću vodu i skuhajte.
Nakon kuhanja, odrežite vrećicu i jaje stavite na tanjur ili na kruh, bit će lijepo poširano s mekanim i sočnim žumanjkom.
Postupak pogledajte u videu:
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice