Juha od kosti poznata je kao najzdravija juha koja donosi mnogobrojne zdravstvene dobrobiti za naš organizam. A dobra stara pileća juha je prvo jelo koje ćemo ponuditi nekome tko osjeća prve simptome prehlade ili viroze.
Kombinirajte juhu od kosti s pilećom juhom za idealan obrok koji će ubrzati ozdravljenje i ojačati imunitet u ovim hladnim danima kad vladaju viroze i prehlade.
Sastojci:
2 pileća batka ili krilca
1 šuplja teleća kost
3 mrkve
3 pastrnjaka
1 luk
peršin
malo tjestenine za juhu
sol, papar
Priprema:
Popržite luk. U vodu stavite šuplju kost i luk. Kuhajte najmanje sat vremena. Zatim izvadite kost, u vodu dodajte piletinu i kuhajte još 45 minuta. Dodajte mrkvu i pastrnjak, posolite i popaprite. Dodajte svježi peršin i tjesteninu za juhu. Kuhajte još 20 minuta te poslužite toplo.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice