Ljutkasta salata od krastavaca oduševit će vas aromama azijske kuhinje. Krastavce istucite batom ili nožem, a onda narežite na manje komadiće. Ubacite sve začine i nakon nekoliko minuta možete uživati u pikantnoj salati od krastavaca koju poslužite kao prilog glavnom jelu ili hladno predjelo.
Sastojci:
- krastavac
- 2 češnja češnjaka
- žlica šećera
- žlica soja umaka
- žica octa
- žlica čili ulja
Priprema:
Batom za tuć meso udarite krastavac tako da se rascijepa. Narežite na komade od 2,5 cm, stavite u zdjelu sa svim sastojcima i 1 žličicom soli i pomiješajte.
Izvor: Good food
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice