Ako razmišljate što doručkovati, predlažemo međuobroke koji uvijek mogu biti i slani i slatki doručak. Riječ je o omiljenim uštipcima.
Sastojci:
4 jaja
500 grama kiselog mlijeka
500 grama bijelog pšeničnog brašna
1 vrećica praška za pecivo
sol
Priprema:
Umutiti jaja, posoliti i dodati kiselo mlijeko. Kad umutite dodajte prosijano brašno i prašak za pecivo. Sve zajedno zamijesiti i u dubljoj tavi ispeći knedle.
Uštipke poslužite sa sirom, slatkim namazom, medom ili ajvarom - po želji!
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice