Ako imate viška starog kruha koji ne znate kako iskoristiti, mi imamo rješenje za vas. Narežite kruh na tanke ploškice, začinite i ubacite u pećnicu. Nakon samo nekoliko minuta imat ćete ukusne i hrskave aromatične kruščiće koje možete poslužiti s umakom po izboru.
Sastojci:
- stari kruh
- maslinovo ulje
- crvena dimljena paprika
- sol
Priprema:
Narežite kruh na tanke šnitice (debljine 2-3 cm). Premažite svaku šniticu maslinovim ulje, poredajte u jedan red po tepsiji. Kruščiće dobro začinite dimljenom paprikom i solju.
Stavite u pećnicu na 15-20 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite uz domaću majonezu ili umak od pečene paprike i sira.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice