Približava nam se početak adventa i adventskih sajmova na kojima su kobasice neizbježne. Domaće su najbolje, a nakon što ste ih sami pripremili prema našem vodiču za pripremu domaćih kobasica, pripremite ovo zanimljivo jelo. Kobasice se pirjaju pa preliju pivom i zapeku u pećnici, a uz dodatak ljute papričice, gurmansko jelo će dobiti pikantan okus.
Sastojci:
500 g kobasica
700 g luka
1 čaša piva
1 ljuta papričica
Priprema:
Na ulju popržite kobasice, pa ih izvadite iz tave. Zatim na istoj tavi popržite nasjeckani luk. U tavu stavite preprženi luk pa dodajte kobasice (možete ih i narezati), nasjeckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C oko 15 minuta.
NAJVEĆA GREŠKA U PRIPREMI PALAČINKI: Kako odrediti koliko jaja i brašna staviti u smjesu?
Provjereno najbolji recept za najmekše varaždinske klipiće i kiflice
MASNICA, OMILJENO STARINSKO JELO: Recept koji se prenosi s koljena na koljeno
Svi su ludi za Dubai čokoladom: Kako napraviti slasticu koja je osvojila društvene mreže
Recept čitatelja: Terina s voćem i jogurtom bez pećnice