Ako tražite ukusan i brz obrok koji će zadovoljiti cijelu obitelj, tjestenina s kobasicama je pravi izbor. Ovaj recept spaja bogate okuse sočnih kobasica.

Sastojci:

  • maslinovo ulje
  • 8 kobasica
  • 1 luk
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 žličica čilija u prahu
  • 400 g pasate od rajčice
  • 300 g tjestenine

Priprema:
Stavite u lonac vodu da se grije, zagrijte maslinovo ulje u valikoj tavi i popržite kobasice narezane na kolutiće. Kada porumene ubacite luk i češnje češnjaka i prodinstajte. Umiješajte čili i pasatu od rajčice. U lonac s vodom ubacite tjesteninu na 8 minuta da se skuha, kad dodđe do al dente, ocijedite i stavite u tavu s umakom. Nakon serviranja u tanjure na vrhu dodajte ribanog parmezana. 

Izvor: Good food